12 Ocak 2017

Yeni Keşifler Serisi #1

Vaktimin büyük çoğunluğunu Blog Sözlük'te geçiriyorum.

İşte orada vakit geçirirken yeni bloglar keşfediyorum. O blogları okurken, neden ben bunları paylaşmıyorum ki  dedim kendi kendime ve keşfettiğim bloglar hakkında yazılar yazmaya karar verdim.




Bugün hakkında yazmak istediğim blog: Yenibirpost

Sinema, dizi, kitaplar, işinize yarayacak pratik bilgilerin yer aldığı bir blog. Hüseyin bey içeriği sürekli güncel ve her gün düzenli paylaşım yapan bir blog yazarı. Böylelikle her gün okuyacağınız yeni bir yazı sizi bekliyor.

Yeni şeyler öğrenmek için, canınız sıkıldığında moralinizi düzeltmek için, vizyondaki filmler hakkında bilgi sahibi olmak veya kitaplar hakkında inceleme okumak için ziyaret edebileceğiniz bir site. Umarım gün geçtikçe takipçi sayısı artar ve böyle güzel içerikler paylaşama devam eder.

Site adresi:  yenibirpost.net

Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

Sevgiler.
Paylaş:

16 yorum :

  1. Tavsiyenize kulak vererek incelemek istiyorum arkadaşı..Blog Sözlük gerçekten güzel bir paylaşım alanı oldu bizler için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Ben de Blog Sözlük oluşumunu çok seviyorum. Umarım paylaşımlar sayesinde yeni kişilerinde keşfetmesine katkıda bulunmuş olurum.

      Sil
  2. Çok güzel bir iş yapmışsınız. Yeni bloglari duyurarak.. tebrikler..🖒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Bundan böyle sevdiğim bloglar hakkında yazmaya vakit ayıracağım :)

      Sil
  3. Benim de en sevdiğim bloglar arasindadir kendisi :)

    YanıtlaSil
  4. blogunuzu blog sözlükte takılırken keşfettim (10 dk önce falan) :)) karşıma ilk çıkan yazının yenibirpost.net(severek takip ettiğim bloglarda ilk sıralarda yer alıyor) ile ilgili olması beni çok mutlu etti.Yazdıklarınıza yüzde yüz katılıyorum ♥

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim Yasemin abla :)

    YanıtlaSil
  6. İnsanları bir yerlere yönlendirirken güvenliğe çok önem veririm ve bu önerdiğin site gayet hoş. Teşekkür ediyorum ve bu arada paylaşmak gerçekten güzeldir. Blog sözlük açtım ama hiç aktif olasım gelmedi niyeyse. Kirazı sallamadan avucuma gelmesini bekliyorum biraz ama yapacak bir şey yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok haklısın. Okumadığım ve içeriğini beğenmediğim ve güvenmediğim siteleri asla önermem. Umarım en kısa sürede Blog Sözlük'te sizi yeniden aramızda görürüz. Oldukça güzel vakit geçirilebilecek bir yer.

      Sil
  7. Selamlar, blog tasarımı ve içeriği harika, yeni keşfettim ancak artık sıkı takipteyim, bize de bekleriz,
    http://hedefbodrum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Blog tasarımımı 2 gün önce yeniledim. Beğenmenize sevindim. Aslında birkaç ufak değişiklik daha yapmayı düşünüyorum.

      Sil
  8. Çok iyi düşünmüşsünüz. Genelde denk geldiğim bloglar hep teknoloji üzerine oluyor. Güncel ve hayatı konu alan bloggerları öğrenmeyi çok isterim. Devamını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı tarzda yazılmış bloglar okumayı seviyorum. Yazılarıma ara ara devam edeceğim. Aslında her hafta bir blog tanıtımı şeklinde yazmayı düşündüm. Sonra çok sık olursa blogun formatını bozmaktan çekindim açıkcası.

      Sil
  9. İşte bu yaa böyle blogların olduğunu görünce dahada mutlu oluyorum. Ne yazık ki bu tür bloglara pek denk gelemiorum ancak takip ettiğimiz bloglardan haberimiz oluyor. Admin sayende yeni bir blog keşf ettim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim. Keyifli okumalar.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.