1 Ağustos 2016

World Youth Day Krakow

Geçen hafta Krakow büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Dünya'nın her yerinden gelen katolik gençler papa ile buluştular. 5 gün boyunca papa her gün gençlere seslendi.
Bir hafta boyunca Krakow sokakları tıka basa doluydu. 186 ülkeden gelen gençler sokaklarda karınca sürüsü gibi gezip durdular. Sanırım bir daha bu kadar milletten insanı bir arada görme olasılığım çok düşük. Ben de bir kaç kare fotoğrafladım.





Cadırın içindeki mikrodalgaları görebiliyor musunuz? Organizasyonda her şey düşünülmüştü.



Bu ise bizim oturduğumuz sokaktan bir kare. Papa'nın evi bizim sokağın sonunda yer aldığı için güvenlik önlemleri oldukça fazlaydı bizim sokakta. 7/24 asker ve polis nöbetteydi. Her gün evin önünde geçti durdu papa.


Bu ise meydandan bir görüntü. İşin tek kötü yanı devamlı yağmurlu bir hava vardı. Gençler her şeye rağmen oldukça keyif almış gözüküyorlardı.








Paylaş:

2 yorum :

  1. Fotoğraflar için çok teşekkürler.
    Gerçekten çok görmek istediğim yerlerden biri

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel sayfayı takibe aldım, Polonya da Avrupa uğrağımda listemde, umarım gezme şansımız olur :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.