21 Kasım 2015

Escape Room Krakow


Bugün çok eğlenceli 1 saat geçirdik. Bizimkiler ben yokken gitmişler ve çok sevmişler. Bugün de beni götürdüler. Bir odanın içine kilitlisiniz, kaçmak için 1 saat vaktiniz var. Odadaki ip uçlarını bularak oyunu bitirmeniz gerekiyor.Bizim gittiğimiz odanın konsepti testereden esinlenerek yapılmıştı.
Oyun odasına giderken gözlerimizi kapattırdılar, sonra bizi kelepçelediler ve oyunu başlattılar. Kelepçeden kurtulmak yarım saatimizi aldı :) Sadece bir defa ipucu istedik. Diğer herşeyi kendimiz bulduk. Tam 1 saat sonunda ise kaçış kapısını bulduk.
Oyundaki herkesi ve kamera ile bizi dışardan izleyen görevliyi biraz güldürdüğüm doğrudur. İpuçlarını bulmaya çalışırken bi ara tavana asılı bir kutu açılarak,  iğrenç bir kafa aşağıya doğru sallanmaya başladı. İlk karşılaşmamızda minnak bir çığlık attığım doğrudur. Sonra saçındaki anahtarı almak için türlü saçma hareketler de denedim. İşte bizimkiler o hallerime çok güldü. Çıktığımızda ise göverli de biraz güldü. Resim istermisiniz dedi. Oradaki bir elimde kelepçe kafaya ulaşmak için yaptığım türlü hareketleri fotoğraf karaesinde ölümsüzleştirmeye gönlüm el vermedi :):) Yok yok kalsın dedim.

En kısa zamanda yeni oyunlarıda denemek istiyoruz. Bundan sonra oda planımız Halka filminden esinlenerek tasarlanmış oda olabilir. Eğer sizde bu soğuk havalarda ne yapalım diyorsanız ve şehrinizde kaçış odaları var ise gidin ve doyasıya eğlenin :) :)

Krakow'daysanız ve canınız bu soğuk günlerde eğlenceli vakit geçirmek isterse Escapeland doğru adres.



Paylaş:

1 yorum :

  1. Hala bir oyun odasına gitmedik. Eglenceniz ve enerjiniz yansımış yazıya

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.