19 Temmuz 2015

Nachnuch için geçen hafta diktiklerim.

Heyoo....Kaçan ilham peri geldi. Bunu fırsat bilip yeni çantalar üretmeye başladım. Ben toteciyim.  Diğer adıyla bildiğimiz taşıma çantasını bu defa omuz çantası ve postacı çantası arası bir modele dönüştürdüm. Böylelikle isteyen çapraz olarakta kullanabilir. Gazete kumaşından kullandığım bir tote çantam vardı. Bu modeli de etsydeki dükkanım için diktim.
 ( Hazır yeri gelmişken küçük bir not ekleyeyim. Eğer sipariş vermek isterseniz bana facebook veya instagram  üzerinden ulaşabilirsiniz. Eylül başında Türkiye'de olacağım. Böylelikle kargo fiyatı çok daha uyguna gelir.  ) 

Kedili olan çantayı ise kendim için diktim. 13 temmuz doğum günümdü ve dedim ki hadi Yasemin bugünde kendin için dik . Ortaya bu tatlı iki çanta çıktı. Yenileri ise dikilmek için sıra bekliyor. Her zaman dediğim gibi maymun iştahlı olduğumdan öyle bir modelden 10larca dikemiyorum :) Biraz ondan biraz bundan dikmek bana daha eğlenceli geliyor.
Sanırım bu aralar blogumda oldukça çok Nachnuch çantası göreceksiniz. Çünkü ben bu peri bir yerlere kaçmadan evde ne kadar kumaş varsa kesip biçmeyi düşünüyorum :)




















Paylaş:

4 yorum :

  1. Bunu yapabilmekte kolay olmasa gerek :) Her insan yapamaz sonuçta :D güzel olmuş çanta :) Fabrikadan çıkmış gibi^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim. Kolay olduğunu söylemek kendime ve bu işe gönül vermişlere haksızlık olur.

      Sil
  2. Dikis perileri askinaaa!!!!! O postaci cantasi cok guzel olmuss. Umarim periler hep seninle kalir. :)

    YanıtlaSil
  3. bloglar arası araştırmada size denk gelmek beni oldukça memnun etti çantalar süperr helede bir kedi sever olarak pisili olana bittim :) diken elleriniz dert görmesin http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.