25 Haziran 2015

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

Tatlı söz konusu olunca akan sular durur benim için. Daha doğmadan bağımlısı olmuşum şekerli şeylerin :) Annem anlatır hep, sana hamileliğim boyunca katur kutur akide şekeri, kutu kutu lokum  yerdim diye :) 

Bir de o zamana kadar hiç tatmadığı halde canı hep likör çekermiş, bol bol nane likörü içmiş. Belki onun için kafam bazen bir dünya oluyor. Bilemedim. O da ayrı bir post konusu olsun. Ben şimdi tatlı hikayeme geri döneyim :)

Algıda seçicilikten olsa gerek, geçenlerde yürürken House of Donuts gördüm. Minicik ve rengarenk bir dükkan. O gün başka işlere koşturmaktan tadına bakamamıştım fakat hep aklımdaydı. En son, hafta sonu şahane et yemeğinden sonra soluğu orada aldım. İçerideki donutları görmeniz lazım. Rengarenk, hepsi beni al beni al diye gözümün içine gülümsüyor. Bizim tercihim bu dört donut oldu :) 

İstanbul'da da bir iki kez denemiştim ve açıkcası pek hoşlanmamıştım. Fakat buradakilerin tadı çok hoşuma gitti. Oldukça lezzetli yapılmıştı. Paket yatırdım ki hepsini bir anda mideme indiremiyim :) 

Evet spor yapıyor olabilirim lakin dediğim gibi tatlı olunca akan sular duruyor :) Şimdi şu resme bakıp bana hak vermemek elde mi? :) :) 









Paylaş:

2 yorum :

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.