21 Mayıs 2015

Krakow'un Kebabı

Öyle Türk kebaplarına benzemez kendisi. Üstünde sos, pide arasında, bol salata ile servis edilir. Görünüş olarak Türkiye'de yediğimiz döner formatındadır. En önemli farkı ise kocaman döner bıçakları ile kesen kişiler göremezsiniz başında. İş güvenliği nedeni ile döner bıçağı kullanmak yasak. Onun için herkes traş bıçağına benzer bir alet ile keser onu.

Bizim eve çok yakın olan bir büfeden alıyoruz onu. Tadından oldukça memnunuz. Favori sosumuz ise sarımsaklı bir sos. Yemesi biraz marifet istese de bugüne kadar hep başarılı olduk.




Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.