6 Eylül 2013

Yarın Parkorman bizi ağırlıyor

Bankanın 60. Yılını kutlayacakmışız. Beni pek alakadan etmiyor açıkcası. Tarkan gelecekmiş. O kadar masrafa, tantanaya ne gerek var anlamıyorum. Kimsenin motive olduğu da yok. Çünkü katılım zorunlu.  Birde deli gibi bütçe ayırmışlar bu işe. Onun yerine herkesin hesabına para yatırsalarmış daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Artık kurum aidiyeti  eskisi gibi değil. Kimsenin kuruma %100 bağlılığı yok. Parayı veren düdüğü çalıyor. Zaten para için çalışıyoruz. Bu gerçekleri bir tarafa koyup, yarından zevk almaya bakacağım. Yoksa hayat çekilmez oluyor.

Paylaş:

3 yorum :

  1. Sen eşşek gibi çalış adamlara para kazandır sonra tarkan götürsün paraları :)
    Eee güzel bacım dünya böyle. Sonuçta faizle iş yapıyorsunuz buda dinimizce haram. Ama herzaman gerçekleri söylemez herkes. İnsanlar sadece çıkarları için kullanırlar dinleri. Fakat işin acı tarafı sonradan çıkacak. Ölüm var :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekleri söylemek lazım:) çok tepkili gittim. Fakat herşey çok güzel ayarlanmıştı. İşin en güzel yanı da eski çalışma arkadaşlarımı görmek oldu. Söz sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Bengü sahne aldı. Sonrasında ise Tarkan. Gece çıkışda servis eve kapı teslim etti. Çok yoruldum. Tabi yine de o bütçeyi bize prim olarak vermelerini tercih ederdim:))

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.