1 Mart 2013

Dubai için geri sayım başladı.

Dubai için geri sayım başladı. Hafta sonu kıyafetlerimizi ayarlamam lazım.  Ortalama sıcaklık 25-30 dereceymiş. Biletlerimizi THY aldık. Vize işlemlerini de THY sitesinden hallettik. Aldığım en kolay vize oldu kendileri.. Diğer vizeler için evrakları ıslak imzalı istiyorlar. Üstüne birde parmak izi , resim filan bir günümüz gidiyordu. Bu sefer tüm evrakları tarayarak gönderdik. 1 hafta sonra vizemizi mail attılar. Çıktıları kapıda göstermemiz yeterli olacakmış. Gideceğimiz yerler hakkında  önceden bir araştırma yaparım. Gideceğimiz, yapacağımız şeylerin bir listesini oluştururum. Maalesef  Dubai'yi araştırmak çok kısır bir döngüde kaldı. Her yerde büyük alışveriş çarşılarından bahsediliyor. Alışveriş cenneti olduğunu vurguluyorlar. Gidip döndükten sonra çok ayrıntılı bir yazı yazmaya karar verdim. Benden sonra gidecek olanlara iyi bir kaynak olmak istiyorum.
İşten güçten o kadar bunalmış durumdayım ki; böyle bir tatil ilaç gibi gelecek. Yeni yerler görmeyi, farklı kültürleri tanımayı çok seviyorum. Heyecanlıyım.
Paylaş:

4 yorum :

  1. Dubaide iyi eğlenceler :)Blogunu takibe aldım canım.Bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Canım süper... Bende bayan gezmeciyim. 2 günlüğüne mi gittin?

    YanıtlaSil
  3. 2 hafta son gezimiz. Bende gezmeye bayılırım.

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.