17 Ekim 2016

Sosyal hayata hızlı bir dönüş

Burun ameliyatımın üzerinden 2 hafta geçti. Bütün ağrılı sızılı dönemi geride bıraktım. Şu an tek sıkıntım burnumun biraz fazla kuruması. Onu engellemek içinde bir sıvı kullanıyorum. İstanbul sezonunu da kapattım. 2 hafta yetti bana. Amanın o ne kalabalık öyle. İçinde yaşadığım zaman alışkanlıktan olsa gerek, böyle sıkılmıyordum kalabalıktan, trafikten.
İstanbul'da son haftam güzel geçti. Pamuk şekerim beni ziyarete geldi. ( kız kardeşime sesleniş şekillerimden sadece biri bu.) Beraber Moda sahile gittik. Hafta içi gezdiğimiz için ortalık gayet sakindi. Kadıköy'e gitmişten bu aralar vizyonda olan " Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukaları" izledik. İkimizde  Tim Burton hayranıyız. Tüm filmlerini  izlemeye bayılıyoruz.  Bu filmi de severek izledik. Aslında üç boyutlu izlemeyi isterdim lakin gözlük takmak şimdilik yasak. Bunun haricinde de işin en güzel tarafıda kişi başı 12 TL ye filmi izledik.( Gişedeki kişi öğrenci bileti kesmiş bize.)
Genelde pamuk şekerim beni ziyarete geldiğinde ya Beşiktaş'a, ya da Taksim'e giderdik gezmeye. Bu defa tüm rotamızı değiştirdik. İstanbul'un güzel havasını değerlendirip Kanlıca sahile gittik. Kanlıca yoğurdu yemeden de dönmedik tabii. İstanbul'da sakin mekan bulmak zor. Bizim şansımıza Kanlıca'da oldukça sakindi. Cumartesi günü de tası tarağı toplayıp canım İzmir'e geri döndük.
Şimdi 2 aydır boşladığım Nachnuch ile ilgilenme zamanı. İstanbulda olan kumaşlarımı anneme taşıdım. Bir odada minik bir atölye kurarım artık.  Krakow'a dönmeden bol bol çanta dikmek istiyorum. Bu arada ben buralardayım. Eğer çanta siparişleriniz varsa bana yazarsanız dikip hemen gönderebilirim.
İşte 2 haftanın özeti böyle bende. Sık sık yazmaya devam etmeyi umarak şimdilik size sevgilerimi gönderiyorum.



İşte benim pamuk şekerim.



Bu foto ise yeni halimin ilk karesi.Tamponlarım çıktıktan bir gün sonraki halim. Ben telefondayken pamuk şekerim çekmiş.



Moda sahilinde bi fotoğrafımız olmazsa olmazdı. Bu karede yüzüm oldukça şiş. 










Paylaş:

19 yorum :

  1. Efendim merhaba,

    Hep böyle güzel vakitler geçirmenizi temenni ediyorum, atölye işlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel olmus. O kadar sis gozukmuyor cok iyi ya :) tim burton sevmeme ragmen bir turlu gidremedim ben ya.
    Ayrica cok sekersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ciddi anlamda şiş. Şişlik indikçe daha küçük bir burnum olacak inşallah. Halen vizyonda film, izleyin derim. Kesin çok seveceksiniz. Her karesi Tim Burton kokuyor :) Çok teşekkürler.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun aramıza sağlıkla dönmenize sevindim , sevgiyle

    YanıtlaSil
  4. Bende de deviyasyon olduğundan dolayı ameliyat olacağım. Bakalım umarım seninki gibi iyi olur. Çünkü gördüğüm kadarıyla burun derisinde oluşan yeni damarlanmalar belli olmuyor gibi. Bu da gayet iyi olduğunu gösteriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktor secimi gerçekten çok önemli bu ameliyat için. Daha önce 2,3 kez ameliyat olup başarılı sonuçlar alamayan arkadaşlarım var. Ben doktoruma çok güvendim ve çıkan sonuçtan oldukça memnunum.

      Sil
  5. Burundaki şişlik hemen geçmiyor.Şu anda bile güzel gözüküyor burnun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyleymiş. Tam olarak şişliklerin geçmesi 1 yılı bulur dedi doktorum. Çok teşekkür ederim. Bende sevdim yeni burnumu. Birde daha rahat nefes alabiliyorum. Bu benim için çok önemliydi.

      Sil
  6. Çok güzel görünüyorsunuz... Şişlikler inince daha da güzel olacaktır... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil
  7. Şişlikler çok belirgin değil. Tamponlarım 2. gün alındı benim. Deviasyon ve konka bulloza ameliyatı gerçekleşti benim. Halen burun yıkama sürecini devam ettiriyorum. Çok güzel görünüyorsunuz. Sağlıklı günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun. Benimkinde estetik olduğu için süreç biraz daha farklı işledi. Aslında oldukça şişti yüzüm. Günden güne iniyor. Şimdi daha iyi. Çok teşekkürler. Size de sağlıklı günler diliyorum. Sağlık herşeyin başı gerçekten. Sevgiler.

      Sil
  8. ya ben tim burton filminde istediğimi bulamadım, sanırım en sıkıldığım filmi. bir tim burtn girl olarak beni hayal kırıklığına ıuğrattı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba kitaptan uyarlama bir konuya sahip olduğu için böyle hissetmiş olabilir misiniz?

      Sil
  9. Geçmiş olsun, aslında cok göze çarpmıyor bahsettiğiniz şişlik. O kadar da olacak daha yeni. İstanbul güzel şehir de yaşaması zor. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm güya ama İstanbul'da yaşamak istemem. Gezilecek yer orası ;) ya da ögrenci şehri vs.... Çoluklu çocuklu İstanbul zor.... Bu arada çanta işinizde Allah bereket versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İstanbulda yaşam gerçekten zor iş. İçindeyken bu kadar zor gelmiyordu bana. Biraz uzak kalınca, şehirin beni gerçekten yorduğunu anladım.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.