17 Mart 2016

Ufak tefek sorunlar

Dört gündür sol omuzumdaki ağrı yüzünden acılar içindeyim. İki gündür de sabah kalktığımda dirseğimde ve parmaklarımda uyuşmalar oluyor. Kas gevşetici de içemiyorum ki. İçtiğim anda karnım patlayacakmış gibi şişiyor. Kremle idare etmeye çalışıyorum. Bugün biraz daha iyiyim. En azından dirseğim ve parmaklarımda ki anlamsız ağrı yok denecek kadar az. Kremide çok dikkatli sürüyorum. Dövmenin olduğu yerde ağrım. Acaba bu kremlerin ona olumsuz bir etkisi olur mu ki. Bilemedim hiç :( 
Nereden geldiğini bilmediğim bu ağrıdan önce küçük bir şey dikmiştim. Bugün aydınlık havayı görünce fotoğrafını çektim hemen. Aslında daha önce farklı renklerini dikmiştim.  Fotoğraflamayı unutarak, hepsini İzmir'e gönderdim geçen gün.

Hani takılar birbirinin içine geçer de onları ayırmak için sonsuz bir sabır sergileriz ya. İşte artık o işkenceden kurtulma vaktidir. Bu küçük çantacık hepsini düzen içinde takılmaya hazır yanınızda taşımak için Nachnuch çantaları içinde yerini almaya hazır. ;)












Paylaş:

2 yorum :

  1. Sinir sıkışmasımı acaba çok geçmiş olsun. çantan çok cici. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim hiç. Teşekkür ederim. Umarım tez vakitte geldiği gibi gider ağrım :)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.