14 Şubat 2016

Dünya Küçük

Tamam anladık dünya küçük ama bu bir gün içerisinde, daha önce dil değişimi sayfasından tanıştığım kişilerle karşılaşmış olmamın açıklaması olamaz. Bu işte bir tuhaflık yok mu? Kesin bu bana evrenin bir oyunu. Sadece 3 kişi ile tanışmıştım. Aslında ikisi ile karşılaşınca üçüncüsünü de görürüm diye düşünmüştüm. Onu göremeden eve geldim.

Bir de konuşurken nasıl rezil olduğumu görmeniz lazımdı. Kızın adını yanlış söyledim. Çok üzüldüm. Üstüne eşim, bak o ne güzel senin adını doğru söylüyor. En azından buna dikkat etseydin dedi. İşte o an yer yarılsa da içine düşsem keşke dedim. İlk karşılaşmanın şokunu atlatamadan, ikincisini yaşadım. Beynimin Türkçe'den İngilizce'ye dönme süresi çok uzun. Bundan kurtulmanın tek yoluda pratik diyorlar.

Bu arada hepsi aynı şeyden şikayetçi. Uzun zamandır görüşmüyor oluşumuzdan. Aslında çok haklılar. Benim çekingenliğim yüzünden arayı açıyorum hep.

2 gün sonra İngilizce kursum başlıyor. Eminim orada da türlü maceralar beni bekliyor.

Bu arada bugünün anlamına uygun bi kare kondurayım.
Sevginizi hak edenlerle birlikte olmaya özen gösterin.
Sevgiler.

Paylaş:

3 yorum :

  1. O cekimserlik dil olayinda en kotusu Yasemin, bende o yuzden cok zorlandim. Sanirim bu sene bende yeniden baslayacagim Fransizcaya:(

    YanıtlaSil
  2. Şanslı bir güne uyanmışsınız diyelim ;)

    YanıtlaSil
  3. İtalya notlarınızı merak ediyorum.

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.