23 Nisan 2015

23 Nisan kutlu mu olsun?


Biz çok şanslı bir çocukluk geçirdik diyebilir. Şimdiki çocuklar evden dışarı çıkmıyor. Ellerinde tabletleri var. Arkadaşları ile oyunlarını paylaşmanın keyfine varamıyorlar. Oyun oynamadıkları için hayal güçleri ve sosyal ilişkileri gelişmiyor. Tek tip, robot gibi büyümeye devam ediyorlar.

Bırakın çocuklarınızı parklarda koştursunlar. Uçurtmalarını uçurtsunlar. Diğer çocuklar ile evcilik oynasınlar. Elleri toprağa değsin. Baharın gelişini yapraklara dokunarak kutlasınlar.

Zaten ömürlerinin bir dönemini para kazanmak için saçma sapan yerlerde ,mesai saatini doldurarak geçirecekler. Şimdi en özgür oldukları zaman. Bugün değil her gün onlara bayram olsun.

Paylaş:

1 yorum :

  1. Ben yeni nesil çocuğa ot çocuk diyorum. Ben küçükken bacaklarım hep yara bereydi. Şimdiki çarpsa ağlıyor. Seksekten haberi olmayan çocuk var :D

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.