25 Mart 2014

17 Mart 2014

14 Mart 2014

Taksi Kokusu


Çok şanslı olduğumu hiçbir zaman düşünmedim. Ama kursa başladığımdan beridir bahtsız Bedevi'ye döndüm. Kurs çıkışı eve gitmek için taksi kullanıyorum. Bir ay oldu. Bir tane kokusuz taksiye denk gelemedim. Öyle parfüm, kolonya koksalar gıkımı çıkarıp yazar mıyım hiç. Hepsi aynı, aynı iğrençlikte kokuyor. Ter kokusu, sigara kokusu, nefes kokusu...
Bakalım şeytanın bacağını ne zaman kırıp adam akıllı bir taksiye denk geleceğim. 
Paylaş:

11 Mart 2014

9 Mart 2014

İşte Yeni Kumaşlarımla Diktiğim Çantalar

Bugün yine yağmur var İstanbul'da. Çarşambaya kadar böyle olacakmış. Soğuk ve yağmurlu. Hafta içi üç akşam kursa gidiyorum. Hal böyle olunca sadece hafta sonu dikiş için zaman kalıyor. Dün aldığım kumaşları ile bugün bu cici şeyleri diktim.  Aslında daha fazla şey dikmek istiyorum. Ama dediğim gibi zamanı tutamıyorum. Hızla akıyor. Şimdi biraz ders çalışma zamanı. Öncesinde hemen blogumda yeni dikişlerimi paylaşayım istedim.




Paylaş:

8 Mart 2014

Yağmur Çamur Demeden Yapılan Bir Alışveriş

Bugün İstanbul'da yağmur hiç durmadı. Yağmur çamur demeden gittim, yeni kumaşlarım ile eve döndüm.
Bu sefer istediğim tarzda kumaşlar bulduğum için mutluyum.
Bu kumaş çok enteresan ışığın geliş yönüne göre parlıyor. Üstünde kadın figürleri var. Clutch dikmek için ideal. Bir ara dikerim.


Bu kuzular, kediler de çok şirin geldi gözüme. Ped çantası dikmek için aldım.
Bu kumaşlar makyaj çantası için.






Bu kumaş arkadaşımın annesine çanta olup, uzaklara İtalya'ya gidecek.





Paylaş:

6 Mart 2014

Motor için ilk adımı attık

Geçen hafta sonu motor fuarındaydık. Almak istediğimiz motorları inceledik. Oralara kadar gitmişken  elimiz boş dönmedik. Motor montlarımızı aldık. Tam istediğim gibi bir mont buldum. Tam koruma ve üstümde kocaman durmuyor.
Şimdi sıra eşimin ehliyet almasında. Ben mi? Hahahaaaa benim A2 ehliyetim var ki.
Bu gidişle Nisan sonu motorumuzuda alırız. O zaman ver elini mahallenin ara sokakları. 1-2ay sonra da artık şehir içinde gezintilere başlayabiliriz. Uzun yıllardır hayalini kurduğum motor sevdama sonunda kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sonra ki hayal ne mi? Motor ile yurtdışı seyahati. Umarım 2 yıla kalmaz bloğumda , motorla yaptığım gezileri sizinle paylaşıyor olurum.
Siyah olan benim montum.



Paylaş:
Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.