13 Haziran 2014

Overlok Makinesi Arıyorum

Bu ay overlok makinesi almayı planlıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı? Öyle çok büyük bir bütçem yok. İkinci el bile olur.

Paylaş:

3 yorum :

  1. Ben de arıyorum buldum ama, sanayi tipi evde yer ayarlayabilsem makine girecek ama mümkün değil... ne yazık ki, kendi fikrime göre sanayi tipi en güzeli olacak, öğretecek birini de buldum ama gelin de görün ki evde yer yok. Brothers ya da Juki almayı düşünüyorum ben.. Çok kişiyle konuştum ısrarla bu ikisini tavsiye ettiler. Ama ev tipi makineler de iş görüyor kullanan arkadaşım var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jukiyi duymuştum fakat Brothers hakkında bir fikrim yok. Ben ev tipi singerin 4 iplik bir makinesine baktım. Bayağı bir fonksiyonu var. Tabiki kullanan birilerinden yorum alabilmek daha önemli. Çok kararsızım çooookkk :))

      Sil
  2. elimde sıfır singer 14sh754 var, ilgilenenlere 550TL + Kargo satabilirim

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.