25 Eylül 2013

22 Eylül 2013

Creazion elişi ( patronlu dikiş) dergisi


Geçen bloglarda gördüm bu dergiyi. Bugün D&R da rastlayınca hemen aldım. Fiyatı 7 TL. İçinde güzel modeller var. Bir tane bluz ve elbise beğendim. Kalıpları nasıl hiç bir fikrim yok. Ben 36 bedenim, burda dergisinde yer alan 36 beden kalıplar bana bol oluyor. Kalıba müdahale etmek zorunda kalıyorum. Umarım bunun kalıpları daha dardır. 

Güncelleme: Maalesef kalıpları beklediğim gibi değildi. Yani yine kalıplar üzerinde bir takım oynamalar yaptım. 

Paylaş:

21 Eylül 2013

İspark Bisikletleri Nasıl Kiralanır?


İspark'ın uzun zamandır sahilde kiralık bisikletleri ile hizmet veriyor. İstanbul da havalar serinlemeye başladı. Bu güzel havaları bulmak zor olacak. Biz de bu gün bisiklet kiraladık. Kredi kartınız varsa kiralamak çok kolay. Sistem kredi kartınıza 50 TL bloke koyuyor. Sonra cep telefonunuza şifre geliyor. Şifreyi girerek bisikletin kilidini açabiliyorsunuz. Bir kaç nokta var. İstediğiniz noktada bisikleti bırakabilirsiniz. Biz 1 saat sürdük. 2 TL verdik. Bisikleti kilitlendiğinizde tekrar cep telefonunuza mesaj geliyor. Çekilen bakiyeyi ve yaktığınız kaloriyi yazıyor. Çok güzel bir hizmet. Uzun zaman sonra bisiklet sürmekte ayrı bir keyif.
Paylaş:

17 Eylül 2013

Anlamsız bir yazışma trafiği

İnsanların davranışlarına anlam yüklemek istemiyorum. Tutarsızlık beni çok rahatsız ediyor. Bugün canımı fazlasıyla sıkan bir yazışma yaşadım. Benim tüm kibarlığıma rağmen, karşıdaki tutumundan vazgeçmedi. Tamam! bana uygun değil, teşekkür ederim de ve sus değil mi? El emeğinin kaliteli olmayacağı, uzun süreli kullanılamayacağını, dayanıksız olduğunu söyleyip durdu. Takılmamam gerekir biliyorum. Tanıdığım ve el emeğiyle bir şeyler üreten herkese haksızlık bu. İşte maalesef ki bunlar seri üretim çocukları. Kafaları, aldıkları giydikleri her şeyin birileri tarafından dikildiğine basmıyor. Yazık çok yazık.
Paylaş:

16 Eylül 2013

Baykumaş'tan Çantalarım İçin Gelen Birbirinden Güzel Kumaşlarım

Baykumaşı blogları okurken keşfettim. Sitedeki bir kumaş hakkında bilgi alabilmek için mail attım. İşte her şey o maille başladı.
Sevgili Tuğçe hanımın samimi yardımları ve mail trafiğimiz sonrası, az sonra göreceğiniz harika kumaşları sponsorum olarak gönderebileceğini söyledi. Bu beni inanılmaz mutlu etti.
Bugün heyecanlı bekleyişim yerini yüzümde kocaman bir gülümsemeye bırakarak son buldu. Tuğçe hanım süper kumaşlar göndermiş. Görünce gözlerime inanamadım. Hepsi için kafamda tasarımlar oluşmaya başladı bile. Bazılarıyla kendime kıyafet bile dikebilirim.
Kumaşların paketlenmesine ve üzerindeki şirin etiketlere bayıldım. Her şey çok özenli bir şekilde yapılmış.
Buradan Tuğçe hanıma tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.











Paylaş:

15 Eylül 2013

Ipad mini kılıfı

Minimi ne kadar çok sevdiğimi söylememe gerek yok :) Onun için ona özel şeyler dikmeyi çok seviyorum. Daha önce kitabım ve minim için çanta dikmiştim. Şimdi kış geliyor. Kumaş çanta taşımak biraz zorlaşır. Ben de bunu düşünerek çanta içi ipad kılıfımı hazır ettim. Bakalım beğenecek misiniz?





Paylaş:

14 Eylül 2013

Tchibo'nun Dikiş Kataloğunu




Bu iğne iplik seti oldukça sevimli.

Makaslarım olmasa bunu kesinlikle alırdım. Renkleri çok cici.


Çok kullanışlı bir çantaya benziyor.


Bana overlok makinesi lazım. Güzel bir makine ama benim bütçeme uygun değil.
Sanırım 2. el bir makine almalıyım.


Düğme kaplama setine bayıldım.

Bu kanepeye de bayıldım. Tam bizim çalışma odamıza uygun. İleride böyle bir şey yaptırabilirim. 

Paylaş:

Tavsiye Kanalından İlk paketimi aldım :)

 Tavsiye kanalını ilk olarak diğer blogger arkadaşlarımda görmüştüm. Üye oldum ve ilk paketimi dün aldım :)
dshopping ait , içinde bir çok güzel ürün bulunan katalog ve indirim çekleri göndermişler.
Katalogları arkadaşlarıma verdim. Çekleri kendime sakladım :):) Ayrıca paket içinden çok kullanışlı bir ped çantası çıktı. (Bende böyle bir şey dikmek istiyordum.)





Paylaş:

13 Eylül 2013

Ayakkabım Geldi

Geçen hafta Trendyol'dan aldığım ayakkabım geldi. Çok severek siparişini verdim. İnternetten ayakkabı almak biraz riskli, fakat bunu görünce dayanamadım. Tam benim renklerimi barındırıyor üstünde. Bordoya bayılırım. Hatta tonları olan fuşya, lila vs. çok severim.
Ayakkabıya dönecek olursam, içi dışı deri ve çok rahat. İyi ki de almıştım.




Paylaş:

12 Eylül 2013

8 Eylül 2013

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.