6 Aralık 2013

Şeytanın Bacağını Kırdım

Evet evet! Sonunda şeytanın bacağını kırmayı başardım. Dikiş makinemle barış imzaladım. Bu akşam bir etek diktim kendime. Etek kalıbımı da bulmuş oldum. Bundan böyle tüm eteklerim için kullanabilirim.
Giymeye üşendiğim için fotoğraflaması başka bir güne kaldı. Şimdilik kalıbı yerleştirdiğim fotoğrafı paylaşayım. Postum fotoğrafsız kalmasın.
Bu sefer sabırlı davrandım. Kestim ve bitirdim.
Mutluyum. 



Paylaş:

4 yorum :

  1. şeytanın bacağını kırmak sır ney banada lazım o sır. Hadi bakalım sevindim.Seni böyle mutlu eden kalıbıda merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) biraz arkadaşımın gazına geldim. Bana etek lazım dediğimde, ne var ya bir hafta sonu dikersin filan dedi. Verdi gazı :)) kalıbı Burda'nın hangi kalıbından çıkardığımı hatırlamıyorum. Çan etek kalıbıydı.

      Sil
  2. Bu nasıl bir hız nazar değmesin maşallah diyeyim.Ben kaç haftadır Anneme dikeceğim dar eteği bitiremiyorum.harikasınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende şaşırdım kendime. Darısı başınıza :))

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.