27 Haziran 2013

Seboreik Dermatit'e Rebul'den Çözüm

Yaklaşık üç sene önce tanıştık Seboreik Dermatit denen cilt hastalığı ile. Eşimin burun kenarlarında çıkmaya başladı. Stresli olduğu zamanlarda, hava değişimlerinde yoğunluğu artan bir hastalık. Doktora gittiğimizde deri hastalıklarının tam bir çözümü olmadığı, sadece kullanılan kremlerle kontrol altına alabileceğimizi söyledi. La roche posay kerium kullandı bir süre. Pek etkili olmadı. Kullandığı zamanlarda bile kızarıklıklar belirgindi.

Sonra Rebul eczanesinin bu ürünü ile tanıştık. Rebul'un yeri Taksim'de. Senelerin markası zaten. Kendi kozmetik ürünlerini yapıyor. Şansımızı deneyip derdimizi anlattık. Bize bu duş jelini önerdiler. Ve işte o günden beri eşimin yüzündeki kızarıklıklardan ve pullanmadan eser yok. Her duşta yüzünü bu jelle yıkıyor. Ve sonuçtan çok memnun. Bu durumla ilgili çok araştırma yapmıştım. Yararlı bir bilgiye ulaşamadım. Ben de bu ürün hakkında yorumlarımı yazmak istedim. Belki bu hastalıkla uğraşan insanlara bir fikir verebilirim.

İnternet satışı yok. Fakat eczaneyi aradığınızda size kargo ile gönderim yapıyorlar.


Paylaş:

2 yorum :

  1. vallahi bendede 10 senedir seboreik dermatit var onlarca şampuan krem denedim hiçbiri kar etmiyor.
    yasemin hanım sizden ricam bu duş jelinin kutusunun resmini koymanız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünün ambalajı yok. Taksim'deki Rebul'den temin edebilirsiniz. Eğer İstanbul dışında iseniz telefonla ulaşın. Kargo ile gönderiyorlar. Denediğinizde sonuçlarını paylaşırsanız çok sevinirim. En azından bu sorunla uğraşanlar için bir çözüm olabilir.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.